Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

GarageRisteriet ApS
Hjortetakvej 18
8543 Hornslet
CVR-nr. 37295779 
[email protected] 
+45 70 260 280

Betaling

Garageristeriet modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard eller MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

GarageRisteriet bruger en godkendt betalingsserver der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Garageristeriet rister kaffe 2 gange om ugen og leverer varen så hurtigt som overhovedet muligt. Du skal forvente op til 7 dages levering fra ordreafgivelse. Vi sender med GLS til enten pakkeshop eller med omdeling. Priserne er nettopriser. Det vil sige, at vi intet tjener på fragt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Garageristeriet vil dække returnerings omkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

GarageRisteriet ApS
Hjortetakvej 18
8543 Hornslet

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelses formular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]

Privatlivspolitik

  • Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
  • Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Abonnementsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for de abonnementsordninger og varer, som tilbydes på vores webshop garageristeriet.dk. Ved køb foretaget via GarageRisteriet ApS webshop accepterer kunden de gældende vilkår, som er beskrevet i nedenstående handelsbetingelser.

GarageRisteriet ApS CVR-37295779

Adresse:

GarageRisteriet ApS
Hjortetakvej 18
8543 Hornslet
E-mail: 
[email protected]
Etableringsår: 2016

Betaling ved kaffeabonnement

Hos GarageRisteriet ApS kan der betales med VISA, MasterCard, MobilePay eller PayPal.

Ved betaling med kreditkort indtaster kunden kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på det betalingskort, der benyttes. Hermed gives GarageRisteriet ApS tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne og accepterer at der er tale om en tilbagevendende betaling af det valgte kaffeabonnement.

Der vil efter hver gennemført betalingstransaktion blive fremsendt en kvittering til den e-mail adresse, der måtte være oplyst fra kunden ved registreringen hos garageristeriet.dk. Vi hæver først beløbet når kaffen afsendes fra GarageRisteriet ApS.

Som kunde påhviler det dig at sikre, at kortet er gyldigt og ajourført. Får man nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne på din konto hos garageristeriet.dk. Ved ændring af kortoplysninger bliver det aktuelle abonnement slettet og et nyt oprettet, de nye kortoplysninger skal derefter godkendes.

Såfremt GarageRisteriet ApS ikke kan gennemføre en betaling ud fra angivne kortoplysninger, vil abonnementet blive sat i bero. Kunden vil derefter modtage en notifikation pr. e-mail. Abonnementet genoptages, når en opdatering af kortoplysningerne har fundet sted. Dette gælder uanset årsagen til, at betalingen ikke kunne gennemføres.

På garageristeriet.dk kan der betales med:

Dankort Visa MobilePay PayPal

Børn og unge under 18 år

Børn og unge under 18 år, skal have en tilladelse af deres forældre eller værge for at oprette et abonnement hos garageristeriet.dk

Abonnement

Når kunden vælger et månedligt abonnement, accepterer kunden, at GarageRisteriet ApS er berettiget til at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort hver måned, indtil abonnementet opsiges. Kunden giver ved aftalens indgåelse tilladelse til, at GarageRisteriet ApS må gennemføre en betalingstransaktion for hver betalingsperiode, så længe abonnementet løber.

GarageRisteriet ApS er kun berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på beløbet for den kommende abonnementsperiode. Ved køb af andre særskilte abonnement- eller enkeltprodukter skal beløbet godkendes af kunden.

Ved en betalingstransaktion sender GarageRisteriet ApS en kvittering til den e-mail adresse, som kunden har angivet på sin konto hos garageristeriet.dk.

Bindingsperiode

Kunder hos GarageRisteriet ApS kan opsige abonnementsaftalen med 7 dages varsel før ekspeditionsdagen som er månedsdagen hvor den oprindelige ordre er lagt.

Abonnementsaftalen er løbende og fortsætter til den opsiges. 6 og 12 måneders abonnementer stopper abonnementet automatisk ved udløb. Der er en minimum bindingsperiode på 6 mnd. Efter 6 mnd. kan et abonnement opsiges med ovenstående varsler.

Afmelding

I tilfælde af afmelding hæves der naturligvis ikke på kortet. Kunden har på sin konto mulighed for at annullere abonnementer. Ved eventuelle yderligere køb af enkelte produkter vil beløbet skulle godkendes af kunden pr. transaktion.

Afmelding af et abonnement skal ske senest 7 dage før ekspeditionsdagen. Ved en eventuel opsigelse kan kunden ikke ændre intervallet af abonnementsordningen i den pågældende måned.

Kunden eller GarageRisteriet ApS kan uden begrundelse opsige abonnementet med 7 dages varsel før ekspeditionsdagen. Kunden kan opsige/afmelde abonnementet ved at logge ind på garageristeriet.dk, eller ved at sende en e-mail til [email protected].

GarageRisteriet ApS kan opsige abonnementet ved at sende en meddelelse til den e-mail adresse som kunden har angivet på sin konto på garageristeriet.dk.

Privatlivspolitik

  • Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
  • Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.